top of page
Klangskålar hemsidan.jpg

                                                            KLANGMASSAGE ENLIGT PETER HESS®:

Klangmassage, som är en förhållandevis ny behandlingsform i Sverige, utvecklades av Peter Hess i Tyskland under 1980-talet.  Det är en metod för djup avslappning, som kan förebygga och motverka stress. Den löser upp spänningar och blockeringar och aktiverar kroppens självläkande krafter. Den vitaliserar och frigör energi för kreativitet och livsglädje. Klangmassage är godkänd som friskvård.

 

Vid Peter Hess klangmassage ligger du fullt påklädd på massagebritsen med klangskålar placerade på kroppen. Skålarna är specialdesignade för ändamålet och när de varsamt slås an skapas en mjuk vibration som strömmar genom kroppen, genom organ och celler. Det blir som en inre massage ända in på molekylärnivå.

 

Klangskålarna ger ifrån sig en vacker klang. De skapar harmoniska ljud som är lugnande och välgörande att lyssna till, som ger en känsla av att tryggt sväva i ett hav av toner, i ett tillstånd av djup avslappning mellan vakenhet och sömn. Där reparerar kroppen och sinnet sig och en djupgående återhämtning sker.

För mer information om klangmassage: https://www.peter-hess-institut.de/kontakt-international/

bottom of page